Skip to main content

Νοκ άουτ (και) με ΑΕΚ ο Μαουρίσιο

Μία σημαντικότατη απουσία θα έχει ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ματς της Κυριακής (9/05, 19:30) με την ΑΕΚ, στο Απόστολος Νικολαΐδης, για την 8η αγωνιστική των play off.

Από τον αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό εάν οι «πράσινοι» θα παραμείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη μέχριο το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος που διεξάγεται, θα απουσιάσει ο Ζοσέ Μαουρίσιο, λόγω του σφιξίματος που έχει στην γάμπα.

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία του «τριφυλλιού», μετά το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, για τον «τελικό» με την Ένωση δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες.

Ο Μαουρίσιο, δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην γάμπα, αλλά με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν θα είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς της Κυριακής. Να υπενθυμιστεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν ξεκίνησε ούτε στο χθεσινό (5/05) ματς με τους Αρκάδες.

Παράλληλα, ο Ιωαννίδης δεν έχει προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Αϊτόρ έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και δύσκολα θα είναι σε θέση προλάβει το ματς με την Ένωση.