Skip to main content

Μπάσκετ: Στον Ερασιτέχνη τα έσοδα της φιέστας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου (21:00) θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ η γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου και συνολικά 12ου πρωταθλήματος Ελλάδας της ιστορίας του.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει οτι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η απονομή του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2016 της Α1 Ανδρών στην ομάδα του Ολυμπιακού!

Η εκδήλωση η οποία θα έχει διάρκεια λίγο παραπάνω απο μία ώρα, περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους, συλλεκτικά δώρα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές γιορτής και ψυχαγωγίας με αποκορύφωμα την απονομή του πρωταθλήματος στα χέρια των Back 2 Back Πρωταθλητών!

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά απο τον OTE TV. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά ενώ θα εκδοθούν και εισιτήρια της διοργάνωσης.

Τα εισιτήρια θα έχουν τιμές 5, 10, 15 και 30 ευρώ. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα αποδοθούν προς ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της προσπάθειας που γίνεται για όλα τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου».