Skip to main content

Euroleague: Πρώτος «τελικός» για Ρεάλ με Αναντολού

Νίκη και μόνο νίκη θέλει απόψε (27/04) η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αναντολού Εφές, προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για την πρόκριση στο Final -4 της Euroleague.

Οι Τούρκοι μετά από δύο άνετες νίκες στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα προηγούνται με 2-0 στη σειρά των play off και θέλουν άλλη μία για να βρεθούν στην τελική τετράδα της Κολωνίας.

Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό η αποψινή αναμέτρηση επό ισπανικού εδάφους αποτελεί την πρώτη από τις δύο ευκαιρίες που θα έχουν οι «μερένγκες» για να μειώσουν αρχικά σε 2-1 κι εν συνεχεία και πάλι στην έδρα τους να «ψάξουν» για την ισοφάριση που θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς στην Κωνσταντινούπολη.

Να σημειωθεί ότι ποτέ στα χρονικά της Euroleague, ομάδα που προηγήθηκε με 2-0 δεν έχασε το «εισιτήριο» για το Final -4. Επίσης, το μεγάλο πρόβλημα για την Ρεάλ παραμένει η συμμετοχή του Έντι Ταβάρες, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο δεύτερο ματς της σειράς, αλλά ούτε και σ΄ αυτό με την Φουενλαμπράδα και ουδείς μπορεί να μαντέψει αν θα βρίσκεται απόψε στο παρκέ.

Από την άλλη ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι επιθυμία του είναι να «καθαρίσει» η ομάδα του από σήμερα την πρόκριση κάνοντας «sweep» στη σειρά με την Ρεάλ.