Skip to main content

Σ. Θεοδωρίδης: Κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παραμονή Κοντονή

Δριμύτατη επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εξαπέλευσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, τον οποίο κατηγόρησε ότι θίγει με τις ενέργειές του τους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας.

«Έγινε ο τελικός με καθυστέρηση ενός μήνα. Αυτό λέτε να μην επηρέασε; Όταν οι παίκτες έχουν αλλάξει τέσσερις φορές τα εισιτήριά τους για να φύγουν για το εξωτερικό και είναι ακόμα εδώ; Και σας πληροφορώ ότι όλοι φεύγουν στις 06:00 την Τετάρτη. Εσείς θεωρείτε ότι δεν έχει διαλυθεί η ομάδα από την ημέρα εκείνη; Τι έγινε και πέρασαν 25 μέρες;» αναρωτήθηκε.

«Αφιερώνω το Κύπελλο αυτό εξ ολοκλήρου στον κ. Κοντονή. Θα πρέπει αυτή την εβδομάδα, αν έχει χρόνο, να ανοίξει την τηλεόραση και να δει πώς θα γίνουν τρεις – τέσσερις τεράστιοι τελικοί Κυπέλλων στην Ευρώπη. Για να μαθαίνει επιτέλους. Αυτός ο ευτελισμός ο σημερινός δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Είναι ντροπή εκεί που μας έφτασε. Αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό, θα είχε επέλθει αποκλεισμός, Grexit » συνέχισε ο κ. Θεοδωρίδης.

«Κάναμε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα μας και δεν αποβληθήκαμε από τη FIFA και την UEFA. Ο κ. Κοντονής όρισε τους διαιτητές. Έχει δει τις βαθμολογίες που έχει ο Σιδηρόπουλος στην Ευρώπη με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μας τους φόρτωσε. Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μόνο στους παίκτες της ΑΕΚ, το τονίζω αυτό. Εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε και να κερδίζουμε. Μπράβο και στα δικά μου παιδιά που έμειναν και χειροκρότησαν τους παίκτες της ΑΕΚ. Έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο από αυτά. Χάσαμε σε αυτή την παρωδία. Είδατε πάλι, μπήκαν μέσα, φωνές, φασαρίες, αλητείες. Τα ίδια και τα ίδια. Και φανταστείτε ότι ήταν 300 άτομα σήμερα» πρόσθεσε στον ίδιο οργισμένο τόνο.

Και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, τον κ. Σίλβα, και στους παίκτες, αν και δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Το παραδεχόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Τα περισσότερα συγχαρητήρια στον κ. Κοντονή για την κατάκτηση του Κυπέλλου εκ μέρους του. Οι μόνοι που θίγονται από τον κ. Κοντονή, όλως κατά λάθος, είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι πιο κόσμιοι τα τελευταία τρία χρόνια. Η ομάδα παίζει σε άδεια γήπεδα. Την πληρώνει πάντα Ολυμπιακός. Εύχομαι στον κ. Κοντονή, δεν του εύχομαι και του χρόνου, γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας χαρίζω εξ ολοκλήρου τον κ. Κοντονή».