Skip to main content

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 60 εκ. ευρώ για τον Ικάρντι

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει υποβάλει πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για να υπογράψει με τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Γαλλίας δανεικός από τους «νερατζούρι». 

Ένας δανεισμός που αποδείχθηκε πολύ ωφέλιμος για αμφότερες τις πλευρές, καθώς ο σύλλογος επωφελήθηκε από τη μεγάλη φόρμα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του στο Παρίσι ξαναβρήκε την ψυχολογία του, σκοράροντας 20 γκολ σε 31 εμφανίσεις κι οδηγώντας την Παρί στον τίτλο.

Τώρα, δημοσίευμα του Sky Sport Italia ισχυρίζεται ότι οι Γάλλοι γίγαντες θα ήθελαν να αγοράσουν την Ικάρντι, αλλά όχι με την οψιόν των 70 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συμφωνηθεί προηγουμένως. Αντίθετα, προτείνουν 50 εκ. ευρώ «μπροστά», συν 10 εκατομμύρια ευρώ υπό τη μορφή μπόνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει περιθώριο ως τις 31 Μαΐου για να αγοράσει τον 26χρονο επιθετικό, με το ρεπορτάζ να διαβεβαιώνει ότι οι συνομιλίες είναι σε εξέλιξη μεταξύ των Γάλλων και της Ίντερ. 

Παρόλο που τα 60 εκατ. ευρώ είναι χαμηλότερα από την τιμή που αρχικά συμφωνήθηκε, εν τούτοις εξακολουθούν να θεωρούνται ένα πολύ σημαντικό ποσό, ειδικά μάλιστα αν ληφθεί υπόψη το τοπίο που άρχισε να διαμορφώνεται και στη μεταγραφική αγορά, μετά την πανδημία του κορονοϊού.