Skip to main content

Υπέγραψε στον Άρη ο Ιωάννου

Κυπριακή ενίσχυση από… Αγγλία για τον Άρη, καθώς ο Νικόλας Ιωάννου εντάχθηκε στο δυναμικό των «κιτρίνων» έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κύπριος διεθνής αριστερός μπακ, που προέρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφίχθη χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Στη Νότιγχαμ φέτος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές στην αγγλική Championship.

Πέρα από τον εξάμηνο δανεισμό του, πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρεί και οψιόν απόκτησής του.

Ο γεννημένος στη Λεμεσό αμυντικός, με πέρασμα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε σημαντική καριέρα στον ΑΠΟΕΛ (2014-2020) με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων ενώ χρίστηκε και 23 φορές διεθνής – έχει σημειώσει και δύο γκολ με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ. Πλέον τίθεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα έχει μία ακόμη εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Ιωάννου υπογράμμισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και της αγάπης προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Άρης στους στόχους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο… ».