Skip to main content

Στίβος: Ξεκίνησε η Αναγνωστοπούλου, ατομικό ρεκόρ ο Ντουσάκης

Στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε στην ημερίδα ρίψεων, στη Λευκωσία.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με βολή στα 56,60 μ., επίδοση που πέτυχε μάλιστα στη δεύτερη κι έκτη  προσπάθεια, ενώ είχε μία ακόμη έγκυρη βολή στα 54,09 μέτρα.

Η Αναγνωστοπούλου θα μείνει ως τις 25 Απριλίου στην κυπριακή πρωτεύουσα και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, στο Σπλιτ.

Στην ίδια διοργάνωση, ο Ορέστης Ντουσάκης έβαλε από νωρίς στη σεζόν υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ο νεαρός αθλητής ήταν νικητής στη σφυροβολία της κατηγορίας του με βολή στα 77,42 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 73,80 μ. που πέτυχε το 2020.

Ο Ντουσάκης πέτυχε βολή καλύτερη από το όριο (69,00 μ.) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και έδειξε πως μέσα από τους αγώνες θα κυνηγήσει μεγαλύτερες βολές. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το Σάββατο (17/4) στη Θεσσαλονίκη.