Skip to main content

Ο Βόλος «βύθισε» τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός «καιγόταν» για βαθμούς αλλά ο Βόλος δεν «χαρίστηκε» στους ελλιπέστατους Αγρινιώτες, των οποίων επιβλήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και τους άφησε σε δεινή βαθμολογική θέση.

ΟΙ Θεσσαλοί, αν και βαθμολογικά αδιάφοροι, ξεκίνησαν δυνατά και πέτυχαν να προηγηθούν νωρίς-νωρίς με 2-0, καταστρέφοντας την ψυχολογία των παικτών του Τραϊανού Δέλλα.

Το πρώτο ημίχρονο εμπεριείχε όλη την ουσία του αγώνα, καθώς ύστερα από ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό, γκολ, φάσεις και δύο πέναλτι, έκλεισε στο 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ριένστρα έπιασε ένα ωραίο βολέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και άφησε «όρθιο» τον Κνετ.

Στο 11΄ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ταχάρ και ο Μπουένο διπλασίασε στο 13΄. Στο 35΄ και σε ίδια φάση στην άλλη εστία ήταν ο Περέα που έκανε χέρι και ο Βέργος μείωσε σε 1-2 από τα 11 βήματα, στο 36΄.

Το πρώτο ημίχρονο είχε όμως ακόμη συγκινήσεις, καθώς στο 42ο λεπτό μετά την κεφαλιά-πάσα του Γκρίλο σε κόρνερ του Μπουένο, ο Μήτογλου στόπαρε κι έγραψε το 3-1 από κοντά.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή απέναντι σε έναν αντίπαλο που περίμενε στο χώρο για την αντεπίθεση, όπως έγινε στο δίλεπτο (66΄-67΄), με τον Κνετ να σταματά τις προσπάθειες των Μπαρτόλο και Μπουένο, αντίστοιχα. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν πάντως να πιέζουν και στο 72΄ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντάλσιο να σουτάρει μόνος εντός περιοχής δύο φορές και την πρώτη να αποκρούει με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Γκρίλο, ενώ τη δεύτερη ο Κλέιμαν.

Στο 86ο λεπτό ο Παναιτωλικός έχασε και την τελευταία ελπίδα για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν σε μοναδικό τετ τα τετ με τον Κλέιμαν, ο Βέργος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.