Skip to main content

Παναθηναϊκός: Πήραν την έγκριση του Αλαφούζου, Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος

Η σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «πράσινο φως» στους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Ο προπονητής των «πρασίνων» και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια στο μεγαλομέτοχο του συλλόγου το πλάνο τους ενόψει της ερχόμενης περιόδου, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στα θέματα της προετοιμασίας.

Αυτό που βγαίνει από τη συνάντηση των τριών ανδρών είναι το ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα φύγουν αρκετοί παίκτες και θα αποκτηθούν κάποιοι είτε ως εναλλακτικές λύσεις, είτε για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Λυμπερόπουλος, μάλιστα, ξεκίνησε άμεσα τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Λαουτάρο Ρινάλντι και Γενς Βέμερ, στους οποίους έκανε γνωστό πως οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Η συνάντηση έγινε με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το «διαζύγιο» με τους προαναφερθέντες είναι θέμα χρόνου.