Skip to main content

Ισόπαλος (0-0) με Εργοτέλη ο απογοητευμένος ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν απογοητευμένοι από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση με την άδεια συμμετοχής, την οποία τελικά δεν έλαβαν με αποτέλεσμα να μένουν εκτός πλέι οφ και διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού αν και βρέθηκαν κοντά στο να κατακτήσουν αυτό τοι δικαίωμα με την εξαιρετική πορεία τους, το έχασαν όπως και πέρυσι στα χαρτιά.

Σε ένα γήπεδο λοιπόν που επευφημούσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ταυτόχρονα αποδοκίμαζε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, οι ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τη μετουσίωσαν σε κάποιο γκολ.

Στο 4΄ και το 15΄ ο Σαράνοφ απέκρουσε την κεφαλιά του Ακόστα και το σουτ του Ίλιτς, αντίστοιχα, στο 25΄ ο Σέρβος δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Κοροβέση, ενώ στο 29΄ και το 32΄ τα σουτ του Μανιά δεν βρήκαν στόχο.

Οι Κρήτες φάνηκαν απειλητικοί στο 33΄, όταν ο Γιουσούφ επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Βελλίδη και ο Μιχαήλ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενώ στο επόμενο λεπτό και την απέναντι εστία ο Λουβιόν απέκρουσε επίσης επί της γραμμής το σουτ του Κοροβέση. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Εργοτέλη πήραν θάρρος και προσπάθησαν να οργανώσουν κάποιες επιθέσεις, όπως με τον Ρέντζα στο 50΄ την προσπάθεια του οποίου εξουδετέρωσε ο Βελλίδης και το σουτ του Λυκογιάννη στο 57΄ με τον Έλληνα γκολκίπερ να επεμβαίνει και πάλι θετικά.