Skip to main content

Δώρο μία φανέλα της Μπενφίκα έδωσε στον Τσιτσιπά ο Σάμαρης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια φανέλα της Μπενφίκα, στην οποία αναγράφεται το όνομά του, προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Ανδρέας Σάμαρης.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του 20χρονου πρωταθλητή στο τουρνουά Open του Εστορίλ, ο Έλληνας διεθνής μέσος των «Αετών» της Λισαβόνας παρακολούθησε το νικηφόρο αγώνα του επί του Γκουΐντο Αντρεότζι.

Αμέσως μετά οι δύο αθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, με τον Σάμαρη να προσφέρει στον Τσιτσιπά μία φανέλα της Μπενφίκα με το νούμερο 1 στην πλάτη.

Ο νεαρός πρωταθλητής του τένις είπε χαμογελαστός «τώρα έγινα Μπενφίκα», ενώ πρόσθεσε: «Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο. Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί το αξίζει».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.