Skip to main content

Super League: Γκολ (2-2) και θέαμα στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι με το οποίο οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τη φετινή παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση απόκτησε ρυθμό μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο μοναδική αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Μανιά στο 5ο λεπτό, που απέκρουσε ο Γιαννίκογλου.

Τελικά το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 26ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Ζιαμπάρη πήρε την κεφαλιά για το 0-1.

Ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση έντεκα λεπτά αργότερα, όταν ο Κυριακόπουλος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα του «Γηραιού».

Οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή με πέναλτι του Γκοντό στο 53ο λεπτό, έχοντας κερδίσει ο ίδιος την «εσχάτη των ποινών» όταν ανατράπηκε από τον Γιαννίκογλου.

Για άλλη μια φορά φέτος, όμως, το συγκρότημα της Πελοποννήσου δεν κατόρθωσε να κρατήσει το αποτέλεσμα ως το τέλος, καθώς στο 76ο λεπτό η αποκάλυψη του Ηρακλή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ο Δώνης, ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αν είχε την τύχη μαζί του, καθώς στο 87΄ το σουτ του Μάσα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ιγκλέσιας πλάσαρε άουτ.