Skip to main content

Ιτούδης: Ευγνώμων για τον Παναθηναϊκό, υπερήφανος με την ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού η ομάδα του πέτυχε μια εύκολη νίκη με καλή εμφάνιση, προκρίθηκε στο φάιναλ-4 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, μαζί της κι εκείνος.

«Ένας από τους στόχους επετεύχθη. Νομίζω ότι όσον αφορά στο παιχνίδι σήμερα, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Παναθηναϊκό για το χειροκρότημά του και να ευχηθώ καλή συνέχεια για τις εγχώριες διοργανώσεις» ανέφερε ο άλλοτε βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των «πρασίνων».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της τελικής φάσης δήλωσε «πολύ χαρούμενος για όσους θα βρεθούν για πρώτη φορά στο φάιναλ-4. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει η μάθηση για εκεί να είναι σε εντατικούς ρυθμούς. Δική μας φιλοσοφία είναι πως σε ένα υγιές σύνολο εκδηλώνουμε τις αρετές μας μπορούμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την προγενέστερη παρουσία του στον Παναθηναϊκό είπε πως «τα συναισθήματά μου δεν κρύφτηκαν. Οι 13 σεζόν στον Παναθηναϊκό, με όλους αυτούς τους τίτλους και το δέσιμο, είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Είμαι ευγνώμων που ήμουν σε μια τέτοια ομάδα. Όμως είμαι επίσης υπερήφανος που φτάνω τώρα σε φάιναλ-4 με την ΤΣΣΚΑ κι έχω αίσθηση της ευθύνης για το τι θα κάνουμε».