Skip to main content

Ψάχνει ένα θαύμα ο ΠΑΣ στο φινάλε μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και τον έπσρωξε ακόμη πιο κοντά στον γκρεμό του υποβιβασμού, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «καιγόταν» για το «τρίποντο» στη Νέα Σμύρνη, αλλά δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό από τους γηπεδούχους. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Γιάννης Μασούρας άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, κάνοντας ακόμη δυσκολότερο το έργο των Ηπειρωτών για να φτάσουν στο στόχο τους.

Το γκολ «πάγωσε» την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία πάντως δεν το έβαλε κάτω κι… έψαξε για την ισοφάριση πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους, χωρίς, πάντως, να τα καταφέρει.

Το ματς «ανοιξε» για τα καλά στο δεύτερο μέρος, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία απολύτως άλλη επιλογή από το να επιτεθούν με όλες τους τις δυνάμεις και να τα παίξουν «όλα για όλα».

Οι παίκτες του ΠΑΣ δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 55΄, όταν έκαναν το 1-1 με το πέναλτι του Κρίζμαν, ωστόσο, δεν το χάρηκαν για πολύ, μιας και στο 65΄ ο Σπιριντόνοβιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «κυανέρυθρους».

Η πίεση της γιαννιώτικης ομάδας στο φινάλε δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς το γκολ του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, κι έτσι πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, αφού χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» και ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο, προκειμένου να πάει στο μπαράζ.