Skip to main content

Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός 2-0 τον Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή επικρατώντας με 2-0 του «Γηραιού», στον αγώνα που επρόκειτο να τελεστεί στο πλαίσιο της 25ης ημέρας, αλλά είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, ύστερα από αίτημα της αστυνομίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα δύο γκολ τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν διαχείριση της αναμέτρησης φτάνοντας στη 12η φετινή εκτός έδρας νίκη σε σύνολο 14 αγώνων!

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε τον έλεγχο κι έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που άργησε να μπει στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 12΄ με απευθείας φάουλ του Ντουρμάζ, γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Περνίς, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο 44΄, όταν ο Φορτούνης πρόλαβε να βγάλει τη σέντρα και ο Ιντέγε διπλασίασε με κεφαλιά.

Στο 57΄ ο Φορτούνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, ενώ στο 74΄ ο Μοντέιρο αστόχησε εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι, στην καλύτερη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» σε ολόκληρο το παιχνίδι.