Skip to main content

Super League: «Τεσσάρα» της ΑΕΛ στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός έκανε το… λάθος να προηγηθεί στη Λάρισα, μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά υπολόγισε χωρίς την αντίδραση της ΑΕΛ, που ήταν σφοδρή όπως αποδεικνύει το τελικό 4-2 υπέρ των «βυσσινί», οι οποίοι διασφάλισαν την παραμονή στη Λίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα «αποδυτήρια», αφού πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Μοράρ.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα, όμως, ο αγώνας εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των Θεσσαλών, που ισοφάρισαν στο 9΄ με σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς εκτός περιοχής και πήραν προβάδισμα στο 14΄ με γυριστή κεφαλιά του Γκόλια.

Το παιχνίδι πήρε ακόμη πιο αρνητική τροπή για τον Παναιτωλικό στο 21΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σκούλα, για επαφή που είχε με τον Μασούρα, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.

Στο 41΄ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναζλίδη από τον Τσοκάνη, με το «θύμα» να εκτελεί εύστοχα για το 3-1. Ο Αγκάνοβιτς έκανε το 4-1 στο 57΄ και ο Μασούρας, με αυτογκόλ στο 61΄, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.