Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Υπάρχει ισχυρός επενδυτής, κανένα θέμα με την αδειοδότηση»

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα αδειοδοτηθεί κανονικά ενόψει της επόμενης περιόδου παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο κορυφαίος παράγοντας των «πρασίνων» και με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου του Ταυλαρίδη για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», τόνισε κατηγορηματικά ότι ο έμπειρος αμυντικός θα πληρωθεί κανονικά κι ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση του συλλόγου.

«Αυτά που προβλέπονται χωρίς έκτακτες εισφορές ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει. Ο Παναθηναϊκός εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τον παίκτη, χωρίς αυτό το ποσό που είναι προς εκδίκαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Τα λεφτά του Ταυλαρίδη θα κατατεθούν. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και αύριο (τελευταία ημέρα για την αδειοδότηση) θα έχουν τελειώσει όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα είναι τακτοποιημένα, ο Παναθηναϊκός έχει επενδυτή και θα πάρει κανονικά άδεια. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχει ισχυρό επενδυτή και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, παρόλο που διάφοροι γυρολόγοι λένε τα δικά τους και θέλουν να δημιουργούν εκκρεμότητες».