Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του, νίκησε με πειστική εμφάνιση 3-0 τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά αμέσως ύστερα η προσοχή όλων στην πειραϊκή στράφηκε στον αγώνα του Καζακστάν, την Τρίτη (9/12, 17:30).
Στην πρωτεύουσα Αστάνα ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ Αλμάτι, που άλλαξε έδρα λόγω του βαρύτατου χειμώνα σε αυτή την αχανή χώρα της κεντρικής Ασίας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης ημέρας στη League Phase του Champions League και είναι κρίσιμος για τους «ερυθρόλευκους», που μόνο με νίκη θα έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Την Κυριακή ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το μακρινό ταξίδι, από την οποία μοναδικός απών είναι ο Ρέτσος, που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο.
Η αποστολή περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Μπότης, Τζολάκης, Κουράκλης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Ντάνι Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












