Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: «Λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος

Μετά από δύο μήνες και τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που μπήκε αλλαγή αντί του Περέιρα στο 71΄, ήταν αυτός που «λύτρωσε» τους Θεσσαλονικείς στο 83ο λεπτό με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο σκόρερ του ΠΑΟΚ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Χάρις στο γκολ του έμπειρου επιθετικού ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη κι εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της 3ης θέσης, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ζεστός» μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ, που μόλις στο 2ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με το βολέ του Μακ μέσα από την περιοχή να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, μετά από γύρισμα του Γκολάσα ο Αθανασιάδης προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ο «δικέφαλος» του Βορρά συνέχισε να έχει την πλήρη υπεροχή στο ματς, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός, με αποτέλεσμα στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους να μην χάσει άλλη κλασική ευκαιρία, όπως και ο Εργοτέλης που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αποκλειστικό στόχο να μην χάσει.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος κι απείλησαν στο 56΄ με το Τζανακάκη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμερουνέζο γκολκίπερ.

Μετά το 60΄ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και στο 66΄ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν ο Περέιρα μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα για τον Αθανασιάδη κι ο τελευταίος «μπλέχτηκε» με τον Τζανακάκη με τη μπάλα να μην περνάει την γραμμή.