Skip to main content

Euroleague: Χωρίς Ντένμον με Μακάμπι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τον Μάρκους Ντένμον θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης (22/03, 21:05) στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» υπέστη θλάση αριστερής γαστροκνημίας πριν από το ματς με τη Μάλαγα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί ούτε στο χθεσινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Το αυριανό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο που θα απουσιάσει, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει, οπότε εκτός απρόοπτου η δωδεκάδα που επέλεξε ο Τσάβι Πασκουάλ για το ματς με τους Σέρβους θα είναι η ίδια και εναντίον της «ομάδας του λαού».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.