Skip to main content

Μπαπέ: Θέλω το Euro, στο πρώτο μου τουρνουά ως αρχηγός

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τους στόχους των ''τρικολόρ'' στα γήπεδα της Γερμανίας

Ο Κιλιάν Μπαπέ εκτός από το μεγαλύτερο αστέρι της Γαλλίας, θα είναι και ο αρχηγός των ”τρικολόρ”, με το περιβραχιόνιο να αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στα γήπεδα της Γερμανίας.

«Θέλω να κερδίσω το Euro. Πρέπει να είμαι ειλικρινής», είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξή του στο CNN Sport και συνέχισε: «Κέρδισα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισα το Nations League. Είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική ομάδα.

Θέλω πραγματικά να το κερδίσω. Το πρώτο μου τουρνουά ως αρχηγός, επομένως είναι πολύ σημαντικό για μένα και είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι περήφανοι για εμάς. Είναι άλλη μια ευκαιρία να γράψω την ιστορία της χώρας μου».

Για το ταλέντο αυτής της φουρνιάς, υπογράμμισε:

«Ο μεγαλύτερος εχθρός για τη Γαλλία είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί, μερικές φορές, παρασυρόμαστε. Μπορούμε να είμαστε πολύ αλαζονικοί και να μην σεβόμαστε τον αντίπαλο. Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις το Euro γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Μπορούμε να δούμε την ομάδα που έχουμε… Είναι σαν κάτι τρελό! Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό».