Skip to main content

Super League: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία – Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

intime News

Ανατροπή τίτλου στη Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ, που είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League φιγουράρει η ΑΕΚ μετά την νίκη της επί του Άρη στο Βικελίδης. Αν και η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τελικά την ανατροπή και ακόμη ένα καθοριστικό βήμα προς τον τίτλο, φτάνοντας στους 72 βαθμούς σε 32 αγώνες.

Με ίδιο αριθμό αγώνων, ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε άνετα της Λαμίας, ακολουθεί στη δεύτερη θέση, με 71 βαθμούς.

Στους 67 βαθμούς έμεινε ο ΠΑΟΚ, που έχει 31 αγώνες, μετά την ήττα του στο Καραϊσκάκη, από τον Ολυμπιακό, που ανέβηκε στους 66 βαθμούς.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική των play offs θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Απριλίου. Οι προγραμματισμένοι αγώνες είναι οι ακόλουθοι:

  • 17:00 Λαμία – ΠΑΟΚ
  • 19:30 Άρης – Ολυμπιακός
  • 20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.