Skip to main content

Μετά την Κρουζέιρο ο Ρονάλντο πουλά και την Βαγιαδολίδ

Το «Φαινόμενο» της Βραζιλίας είχε αποκτήσει τον ισπανικό σύλλογο το 2018

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ζωή ως αξιωματούχος του ποδοσφαίρου και δη ως επικεφαλής έγινε απαιτητική και δύσκολη για τον Ρονάλντο Ναζάριο.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, ιδιοκτήτης δύο συλλόγων, δεν θα διαθέτει πια κανέναν τις επόμενες εβδομάδες.

Ενώ έχει ήδη συμφωνήσει να μεταπωλήσει τις μετοχές που κατέχει στην Κρουζέιρο στον συμπατριώτη του επιχειρηματία Πέδρο Λουρένσο, ο θρυλικός σέντερ φορ θα αποσυρθεί και από το πρότζεκτ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

«Θα είμαι πολύ σύντομος, η Βαγιαδολίδ είναι η επόμενη», είπε ο R9 στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον νέο ιδιοκτήτη της Κρουζέιρο.

Ο Ρονάλντο απόκτησε την μετοχική πλειοψηφία στον ισπανικό σύλλογο το 2018.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.