Skip to main content

Super League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού φέρνει ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ψάχνει ξανά ημερομηνία το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 5ης αγωνιστικής, όπως και η 9η αγωνιστική των play off μετά το επικείμενο ραντεβού των ''ερυθρολεύκων'' με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League και αυτή η επιτυχία των ”ερυθρολεύκων” φέρνει ντόμινο αλλαγών στα play off της Super League, ίσως και στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου.

Αρχικά, ψάχνει και πάλι ημερομηνία το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 5ης αγωνιστικής που είχε μετατεθεί λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference. Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για την Πρωτομαγιά αλλά μία μέρα αργότερα οι Πειραιώτες παίζουν με την Άστον Βίλα. Οπότε είναι αδύνατον να διεξαχθεί την 1η του Μάη.

Παράλληλα, προς αναβολή οδεύει και ολόκληρη η 9η αγωνιστική που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου. Και αυτό γιατί τα ματς αυτής της ημέρας πρέπει να ξεκινήσουν την ίδια ώρα και την ίδια μέρα ενώ στις 8 Μαΐου Ολυμπιακός φιλοξενεί τους Villans στο Φάληρο. Έτσι, λοιπόν, νέα ημερομηνία ψάχνουν και τα τρία ματς, τα οποία είναι τα εξής:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Λαμία-Άρης