Skip to main content

Μάνταλος και Τσούμπερ αποθέωσαν την ΑΕΚ

Οι δύο άσοι της Ένωσης μίλησαν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας τους

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ παρέστη σύσσωμη στη σημερινή γιορτή του συλλόγου για τα γενέθλιά του, καθώς στις 13 Απριλίου 2024 η Ένωση συμπλήρωσε έναν αιώνα από τη σύστασή της.

Ο Πέτρος Μάνταλος ευχήθηκε να κλείσει την καριέρα του στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα, προσθέτοντας ότι αν η ΑΕΚ είχε το γήπεδό της νωρίτερα θα μπορούσε να έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους.

ΣΩΤ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου χρόνια πολλά σε αυτή στην ΑΕΚ μας. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το γήπεδο», είπε ο διεθνής μέσος.

«Τώρα καταλαβαίνω την ενέργεια που σου δίνει αυτό το γήπεδο. Έχω δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί με την ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα αν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο από την αρχή. Όπως νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μου, νιώθω και εγώ πανευτυχής. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

ΣΩΤ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δηλώσεις έκανε και ο Στίβεν Τσούμπερ, εκφράζοντας ανάλογα συναισθήματα με τον συμπαίκτη του.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι αισθάνομαι υπέροχα σε αυτό το κλαμπ. Είναι σαν το σπίτι μου. Σε αυτή τη χώρα ανήκω κι εγώ, έτσι νοιώθω. Η ΑΕΚ για μένα σημαίνει να αισθάνομαι ασφάλεια, είναι σαν το σπίτι μου και ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται», υπογράμμισε ο Ελβετός άσος.