Skip to main content

Conference League: Η UEFA άνοιξε τις πωλήσεις εισιτηρίων για τον τελικό της Αθήνας

Τα περισσότερα προορίζονται για οπαδούς των ομάδων που θα συμμετάσχουν κι αυτές είναι οι τιμές τους

Η UEFA άνοιξε τις πωλήσεις εισιτηρίων για τους τρεις επερχόμενους διασυλλογικούς τελικούς της, Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στον αποκλειστικό ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας και η πώλησή τους θα διαρκέσει έως τις 11:00 το πρωί της 16ης Απριλίου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η πλειονότητα των εισιτηρίων προορίζεται για τους οπαδούς των ομάδων που θα συμμετάσχουν και για το ευρύ κοινό. Τα εισιτήρια για το ευρύ κοινό δεν θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας, αλλά μέσω κλήρωσης που θα γίνει πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.

Οι λεπτομέρειες

Τα εισιτήρια που διατίθενται στη φθηνότερη κατηγορία, «Fans First», θα προορίζονται αποκλειστικά για τους φιλάθλους των ομάδων που συμμετέχουν στους τρεις τελικούς. Η διαδικασία πώλησης και διάθεσης εισιτηρίων που προορίζονται για οπαδούς των φιναλίστ ομάδων οργανώνεται απευθείας με τους εμπλεκόμενους συλλόγους.

Στις πύλες εισιτηρίων της UEFA για τους τελικούς των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων, οι αιτούντες μπορούν να επιλέξουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση ανεξάρτητα από τις φιναλίστ ομάδες ή μόνο εάν η ομάδα τους προκριθεί.

Για την κλήρωση, η ποσόστωση του εισιτηρίου θα κατανεμηθεί εξίσου μεταξύ αυτών των δύο ομάδων αιτούντων, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αιτήσεων που ελήφθησαν σε κάθε ομάδα.

Τα εισιτήρια θα διανέμονται μέσω της εφαρμογής UEFA Mobile Tickets λίγες ημέρες πριν τον αγώνα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή, διαθέσιμη για χρήστες Android και iPhone.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους οπαδούς να κατεβάζουν, να μεταφέρουν, να αποθηκεύουν και να εκχωρούν εισιτήρια με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Εισιτήρια Conference League 2024 – Οι τιμές

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της AEK, την OPAP Arena την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 (τοπική ώρα).

Συνολικά 21.000 από τα 27.100 εισιτήρια είναι διαθέσιμα απευθείας στους φιλάθλους και στο ευρύ κοινό. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια εκάστη, με τα υπόλοιπα εισιτήρια να πωλούνται στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, στη διεύθυνση UEFA.com/tickets.

Κάθε υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα μπορεί να αγοράσει έως και τέσσερα εισιτήρια στην καθορισμένη κατηγορία τιμής. Οι τιμές είναι:

  • Fans First (προορίζεται για οπαδούς της ομάδας): 25 ευρώ
  • Κατηγορία 3: 45 ευρώ
  • Κατηγορία 2: 85 ευρώ
  • Κατηγορία 1: 125 ευρώ

Τα εισιτήρια για ΑΜΕΑ θεατές κοστίζουν 25 ευρώ. Όλα τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή Fans First και περιλαμβάνουν ένα δωρεάν εισιτήριο για έναν συνοδό.

naftemporiki.gr