Skip to main content

Η δεύτερη ευκαιρία του Μέισον Γκρίνγουντ

Ο Άγγλος διεθνής έχει την ευκαιρία να επιλέξει άλλη Εθνική ομάδα και ο τεχνικός της Τζαμάικα του την προσφέρει

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τζαμάικα, Χάιμιρ Χάλγκριμσον, δήλωσε ότι θα ήθελε να δει να παίζει στην ομάδα του ο Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος θα μπορούσε να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Καραϊβικής λόγω της καταγωγής του πατέρα του.

Η ευελιξία των κανόνων της FIFA θα μπορούσε να επιτρέψει μια τέτοια «μεταγραφή», καθώς ο επιθετικός έπαιξε συνολικά δώδεκα λεπτά με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, ενώ ο Χάλγκριμσον τον βλέπει ήδη ως τον νέο ηγέτη της ομάδας του, η οποία έχει στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Athletic, ο άνθρωπος που οδήγησε την Ισλανδία στα προημιτελικά του Euro 2016 φαίνεται έτοιμος να του προσφέρει μια νέα ευκαιρία.

«Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αυτός που δεν αμάρτησε ποτέ ρίχνει την πρώτη πέτρα. Ό,τι κι αν συνέβη, όλοι αξίζουν τουλάχιστον μια δεύτερη ευκαιρία», υπογράμμισε για την περίσταση ο Χάλγκριμσον.

Αν και η δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό εναντίον του Άγγλου αποσύρθηκε το 2022, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ανακοινώσει μετά από εσωτερική έρευνα ότι δεν θα αγωνιζόταν πλέον στους «Κόκκινους Διαβόλους», στέλνοντάς τον δανεικό στη Χετάφε.