Skip to main content

Super League: Πήρε βαθμό στην Καισαριανή ο Παναιτωλικός

Η Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο Παναιτωλικός είχε τις απαντήσεις και έφυγε από το «Μιχ. Κρητικόπουλος» της Καισαριανής με 2-2

Κηφισιά και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι ουραγών της Super League, που διεξήχθη στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής στο πλαίσιο της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής στην κανονική περίοδο.

Οι τυπικά γηπεδούχοι από τα βόρεια προάστια κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν 1-0 με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, που κέρδισε ο Σέρβος σέντερ φορ από τον Οικονόμου.

Διαφορετική ήταν η εικόνα στην επανάληψη, καθώς τα «Καναρίνια» ξεκίνησαν δυνατά και ισοφάρισαν στο 54΄ με τον Ζοάο Πέδρο, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Αναγνωστόπουλου στο σουτ του Τορεχόν.

Ελάχιστα αργότερα, ωστόσο, η Κηφισιά ξαναπήρε το προβάδισμα με το 12ο εφετινό γκολ του Οζέγκοβιτς, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 56΄ με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Μπιφουμά.

Και το νέο προβάδισμα των γηπεδούχων είχε όμως απάντηση κι αυτή ήρθε στο 77΄, όταν από αναταραχή στην περιοχή της Κηφισιάς ο Ρουμάνος Μλάντεν με ωραίο γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 2-2.