Skip to main content

Super League: O Άρης έριξε από την κορυφή την ΑΕΚ

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, με την Ένωση να μπαίνει στα play offs από την δεύτερη θέση.

Απίθανο ματς στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα, να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον ΠΑΟΚ στη πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας και την Ένωση στη δεύτερη, στο -1 από την κορυφή.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 6′ απείλησε με την κεφαλιά του Κάλενς που έδιωξε εντυπωσιακά ο Κουέστα. Η υπεροχή της Ένωσης καρποφόρησε στο 15′ όταν ο Άμραμπατ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 41′ η ομάδα του Αλμέιδα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Κουέστα νίκησε στο τετ α τετ τον Λιούμπισιτς.

Ο Άρης άργησε αλλά έβγαλε αντίδραση στο φινάλε του ημιχρόνου και κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη του μεγάλη στιγμή. Από την κεφαλιά-πάσα του Ανσαριφάρντ, ο Φετφατζίδης νίκησε τον Στάνκοβιτς και έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, αιφνιδίασαν την ΑΕΚ και στο 49′ με τον Σαβέριο πήραν προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και γύρισαν άμεσα το παιχνίδι. Στο 57′ ο Βίντα από φάση διαρκείας ισοφάρισε και στο 67′ ο Πόνσε μετά από πάσα του Ελίασον πέτυχε το τρίτο γκολ της Ένωσης.

Στο 75′ ο Τσούμπερ έχασε μοναδική ευκαιρία για το τέταρτο γκολ και στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Άρης σόκαρε την ΑΕΚ. Ο Βίντα έκανε χέρι, ο Μορόν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.