Skip to main content

Νίκη γοήτρου για τον Ατρόμητο

Οι «Κυανόλευκοι» κατέβαλαν τη Λαμία με 3-1 αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας είχε εξασφαλίσει την έκτη θέση και τα πλέι οφ μετά την ισοπαλία του Αστέρα

Νίκη γοήτρου σημείωσε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος απέναντι στη Λαμία, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 25ης αγωνιστικής.

Η ήττα πάντως δεν κόστισε απολύτως τίποτα στους φιλοξενούμενους, αφού οι χαμένοι βαθμοί του Αστέρα στην Τρίπολη με την Κηφισιά (3-3), λίγο νωρίτερα, είχαν επιβεβαιώσει την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Οι «Κυανόλευκοι» ξεκίνησαν με γρήγορο γκολ, όταν στο 2ο λεπτό ο Γιουμπιτάνα υποδέχθηκε ωραία την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.

Στο 26΄ η Λαμία ισοφάρισε, καθώς Μαρτίνεθ άντεξε στην πίεση του Κούντε, γύρισε την μπάλα στον Σλίβκα κι εκείνος έγραψε το 1-1.

Στο 61΄ ο Αντζιέλσκι ήταν τυχερός στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλένσια κι έκανε το 2-1, ενώ 69΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη.

Ο Αντζιέλσκι, όμως, κρατούσε άλλο ένα γκολ και το πέτυχε στο 82΄ από ασίστ του Κούεν για το τελικό 3-1, αφού η φάση ελέγχθηκε από το VAR.