Skip to main content

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έκοψαν την πίτα τους

INTIME NEWS

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε το λόγο που επέλεξε τον Ματίας Αλμέιδα

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκοψαν την πίτα τους το βράδυ της Δευτέρας, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ματίας Αλμέιδα έως στελέχη της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας.

Ο Αλμέιδα βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καραφέσκο. Στη δήλωσή του επισήμανε ότι «αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης δεν θα έγραφα Ιστορία με την ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ. Έκανε δυνατά πολλά πράγματα. Σεβασμό σε όσους έγραψαν ιστορία στην ομάδα. Νιώθω ότι είμαι στην πατρίδα μου. Μόνο ΑΕΚ!».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέλαβε βραβείο από τον θρύλο της Ένωσης Θωμά Μαύρο και στη συνέχεια ανταπέδωσε την αβροφροσύνη στον Αλμέιδα, εξιστορώντας μια ανέκδοτη ιστορία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:

«Η καψούρα μου ήταν ο Θωμάς Μαύρος και για να τελειώσω και με τον προπονητή μας, να σας πω τι με έκανε και έκλεισα τη συμφωνία. Όταν ήρθε και μιλήσαμε πρώτη φορά τον ρώτησα πόσους συνεργάτες έχεις και μου λέει οκτώ.

 Λέω στους δικούς μου “τι γίνεται με αυτόν, τι κάνουν εδώ, συμμορία είναι αυτοί”; Στο δεύτερο ραντεβού του λέω “κόψε 2-3, έχουμε κι εμείς”. Μου λέει “πρόεδρε, αν μου πεις να κόψω έναν, δεν έρχομαι”. Αυτό ήταν που μού είπε και λέω “αυτός κάνει για εμάς”. Οι προπονητές είναι σαν τα καρπούζια, παίρνεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εμείς πετύχαμε φλέβα χρυσού».

Ο Θωμάς Μαύρος, από την πλευρά του, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον αγαπάμε πολύ, να τον έχει ο Θεός καλά, με επιτυχίες».