Skip to main content

Τα νέα μέλη στα Πειθαρχικά Όργανα της ΕΠΟ

Ο ορισμός των τακτικών δικαστών, που προτάθηκαν από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης, επικυρώθηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επικύρωσε στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευσή της τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για τη συμπλήρωση των συνθέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου, της Πειθαρχικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Ο ορισμός των νέων μελών έγινε με 64 «ναι», «όχι» από τον Ολυμπιακό και «λευκό» από τον Βόλο, ενώ απούσες ήταν οι ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και οι Ενώσεις Χίου, Λασιθίου και Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς τα νέα μέλη, στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Αρεοπαγίτης Απόστολος Φωτόπουλος ορίστηκε ως τακτικό και οι Σπυριδούλα Λιάτη (Αρεοπαγίτης), Αθανασία Βασιλάκη (πρόεδρος Εφετών) και Απόστολος Ζαβιτσάνος (πρόεδρος Εφετών) αναπληρωματικά μέλη.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Γεώργιος Μεγαπάνος (πρωτοδίκης), Ζήσης Χατζημπύρρος (πρωτοδίκης) και Νιόβη Αρσενίου (πρωτοδίκης Δ.Δ.), ενώ στην Επιτροπή Δεοντολογίας ως αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε ο πρωτοδίκης Κωνσταντίνος Μέτος.