Skip to main content

Επίδειξη δύναμης της Ρεάλ στην Χιρόνα

REUTERS/Isabel Infantes

Η «Βασίλισσα» έκανε «καρέ» (4-0) απέναντι στη συνδιεκδικήτρια του τίτλου και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από τους Καταλανούς

Δύο γκολ του Τζουντ Μπέλινγχαμ κι άλλα δύο από Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο έδωσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης μια συντριπτική νίκη με 4-0 επί της αντιπάλου της στη LaLiga, Χιρόνα, διευρύνοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων στην κορυφή του πίνακα στους πέντε βαθμούς.

Η καταλανική ομάδα ήταν αήττητη σε 15 αγώνες πρωταθλήματος από την τελευταία της ήττα από τη Ρεάλ, τον Σεπτέμβριο, και η νίκη θα την ανέβαζε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση, ενώ οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βρίσκονται στους 61 βαθμούς μετά από 24 αγώνες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έξι λεπτά μετά την έναρξη, καθώς ο Βινίσιους Τζούνιορ πήρε την πάσα του Φέντε Βαλβέρδε κι έκανε ένα υπέροχο σουτ από μακρινή απόσταση για να πετύχει το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο Μπέλινγχαμ διπλασίασε το προβάδισμα μετά την ασίστ του Βινίσιους που τον έφερε σε ένα εύκολο τελείωμα απέναντι στον τερματοφύλακα της Χιρόνα, Πάουλο Γκαζανίγκα, στο 36ο λεπτό, ενώ έκανε δύο τα γκολ του στη βραδιά στο 54ο λεπτό, «χτυπώντας» από τα έξι μέτρα. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Άγγλος διεθνής έφυγε από το γήπεδο με τραυματισμό.

Ο Ροντρίγκο σφράγισε το τελικό σκορ μετά τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι του συμπατριώτη του Βινίσιους εκτοξεύοντας έναν «πύραυλο» στη γωνία στο 61ο λεπτό, πριν ο Χοσέλου αστοχήσει σε πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.