Skip to main content

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι

Φωτ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Η άφιξη του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε χαρούμενος που θα αποτελέσει κομμάτι της ομάδας του Φατίχ Τερίμ

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο διεθνής τερματοφύλακας, Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος θα αγωνιστεί δανεικός στο «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Σπέτσια.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Πολωνός κίπερ ανέφερε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις. Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Και πρόσθεσε: «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ενώ για την πράσινη απόχρωση στα ρούχα του είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».