Skip to main content

Με την κλάση του Ντε Μπρόινε η νίκη της Σίτι

REUTERS/Scott Heppell

Ο Βέλγος μπήκε αλλαγή στο 69΄ με τη Σίτι να χάνει αλλά η λήξη βρήκε την ομάδα του Γκουαρδιόλα θριαμβεύτρια στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

H είσοδος του Κέβιν ντε Μπρόινε στον αγώνα σήμανε την αντεπίθεση της Μάντσεστερ Σίτι, που έφτασε στη νίκη με 3-2 απέναντι στη Νιούκαστλ, μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», στην επιστροφή του Βέλγου άσου στην Πρέμιερ Λιγκ από την έναρξη της σεζόν.

Ο Ντε Μπρόινε, εκτός από τον Αύγουστο λόγω υποτροπής σε τραυματισμό στον μηριαίο, βγήκε από τον πάγκο στο 69ο λεπτό με τη Σίτι να χάνει 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Ύστερα, έδωσε την τέλεια πάσα στις καθυστερήσεις για έναν άλλο αναπληρωματικό, τον Όσκαρ Μπομπ, ο οποίος εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς στους «Πολίτες», που έφεραν την πρωταθλήτρια Σίτι στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο παίκτης που αντικατέστησε ο Ντε Μπρόινε, είχε δώσει στη Σίτι το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με ένα υπέροχο τελείωμα από κοντά, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αιφνιδιάστηκε στη συνέχεια.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ ισοφάρισε στο 35ο λεπτό και ο Άντονι Γκόρντον έγραψε το 2-1 σχεδόν με το ίδιο τελείωμα, δύο λεπτά αργότερα. Η Σίτι έχει 43 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και η Λίβερπουλ 45, ενώ η τέταρτη διαδοχική ήττα της Νιούκαστλ την άφησε 10η στη βαθμολογία.