Skip to main content

Μοιρασιά για Πανσερραϊκό και Κηφισιά

Η αθηναϊκή ομάδα ήταν ανώτερη και το αποτέλεσμα την αδικεί καθώς έχασε αρκετές και μεγάλες ευκαιρίες

Με τον Χεφτέ Μπετανκόρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του στον Πανσερραϊκό, τα «Λιοντάρια» απέφυγαν την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα αδικεί βάσει εμφάνισης την ομάδα των βορείων προαστίων που έχασε στο 85΄ τους δύο πολύτιμους βαθμούς παραμένοντας προτελευταία, ενώ οι γηπεδούχοι γλίτωσαν μεν την ήττα αλλά έμειναν για όγδοο συνεχή αγώνα χωρίς νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κλωναρίδης ταλαιπώρησε την άμυνα της μακεδονικής ομάδας, σουτάροντας πάνω από το δοκάρι στο 2΄ και χάνοντας στη μονομαχία με τον Χοβάν στο 21΄ και το 28΄, με τον Πανσερραϊκό να έχει από την πλευρά του τη μόλις άστοχη κεφαλιά του Άλεξιτς στο 13΄.

Τελικά η επιθετικότητα της Κηφισιάς μετουσιώθηκε σε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπιφουμά να γράφει το 0-1 ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές, αναζητώντας την ισοφάριση, όμως η Κηφισιά με Μπιφουμά (61΄, 73΄) και Μπαρμπόσα (68΄) έφτασε πολύ πιο κοντά στο (δεύτερο) γκολ.

Ένα γκολ που όμως δεν ήρθε ποτέ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εν τέλει πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες στο 85΄, όταν στη σέντρα του Ουάρντα η κεφαλιά του Μπετανκόρ έφερε την ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις ο Χοβάν, με μία ακόμη τρομερή επέμβαση σε πλασέ του Μπαρμπόσα, κράτησε το βαθμό.