Skip to main content

Για νίκη και θετικό πρόσημο ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Να κλείσει το 2023 με ροζ φύλλο αγώνα, ανεβαίνοντας στο 9-8 θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άλμπα εκτός έδρας

Με στόχο να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις στη Euroleague με τον καλύτερο δυνατό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 (Novasports Prime) την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιστρέψει το ρεκόρ της σε θετικό πρόσημο και από το 8-8 να ανέβει στο 9-8 και τις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έλληνας προπονητής έχει δηλώσει ενόψει του αποψινού παιχνιδιού: «Η EuroLeague είναι μια διοργάνωση που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει και να αφήσει κανένα παιχνίδι. Συγκεντρώνει τα φώτα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και πέρυσι το ίδιο συνέβη με την Άλμπα, αλλά στο τέλος της χρονιάς έκανε πολύ σημαντικές νίκες.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε σεβασμό στον τρόπο που παίζουν. Είναι πρωταθλητές, παίζουν street μπάσκετ τα τελευταία χρόνια με τον ίδιο προπονητή, είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα. Πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα για να μη δεχτούμε πόντους στο τρανζίσιον, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε όπως πρέπει σε ένα τέτοιο ματς».