Skip to main content

O Giannis ψάχνει βοήθεια για τσάμπα εισιτήρια στο Broadway

Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ο Greek Freak μίλησε για τις πανάκριβες τιμές των παραστάσεων στο θέατρο της Νέας Υόρκης

Oι Μιλγουόκι Μπακς θα κάνουν Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, παίζοντας με τους Νικς στις 25 Δεκεμβρίου, ενώ στις 28 του μήνα θα αντιμετωπίσουν τους Νετς στο Μπρούκλιν.

Η παραμονή των «ελαφιών» την περίοδο των εορτών στο Μεγάλο Μήλο έχει εξιτάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θέλει να πάει στο Broadway αλλά σκέφτεται τις τιμές των εισιτηρίων!

«Θα φέρω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου στη Νέα Υόρκη. Αυτή η μέρα δεν είναι όμορφη μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Για τα αδέλφια μου. Θα είναι όλοι εκεί και θα κάνουμε πάρτι» είπε αρχικά και συνέχισε με δόση χιούμορ:

«Ίσως πάμε στο Broadway σε κάποιο έργο, ίσως δω το σόου “Μάικλ Τζάκσον” που είδα πριν από χρόνια. Ο Θανάσης θέλει να δει το Χάρι Πότερ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κανένα τσάμπα εισιτήριο θα το ήθελα, γιατί είδα τις τιμές και ήταν στα 450 δολάρια.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό για 25 άτομα. Θα είναι εκεί όμως τα παιδιά μου, φίλοι, η μαμά μου, ο Άλεξ. Θα πάμε στο παιχνίδι με τους Νικς και μετά με τους Νετς, θα είναι όλοι εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Μagic ήταν ο Αντετοκούνμπο και νέα νίκη για τους Μπακς (βίντεο)