Skip to main content

Μεντιλίμπαρ: Έτσι θέλουμε να παίξουμε και στον τελικό

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του

Όπως πέρυσι με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού έτσι κι απόψε (15/5) με την επιτυχία επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται σε ρυθμιστή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκου» επιβλήθηκαν 2-0 της Ένωσης κι επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να περάσει μόνος στην πρώτη θέση και να κρατά την τύχη για τον τίτλο στα χέρια του, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Ο προπονητής «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δήλωσε ότι η ομάδα του έπαιξε «με σοβαρότητα και συγκέντρωση», αλλά και «χωρίς πίεση», κάτι που θέλει να δει να επαναλαμβάνεται και στον τελικό του Conference League.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καλή ομάδα που είχε την πίεση, καθώς με νίκη έπαιρνε πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές στιγμές στον αγώνα είχαν κι εκείνοι καλές στιγμές, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με σοβαρότητα, χωρίς πίεση και με συγκέντρωση και έτσι θέλουμε να παίξουμε στον τελικό», σχολίασε ο Βάσκος τεχνικός.

«Ο Αποστολόπουλος έπαιξε σήμερα από ανάγκη, όμως έδειξε καλά στοιχεία, αλλά το κύριο που έδειξε ήταν το θάρρος κάτι που μου αρέσει πολύ στους ποδοσφαιριστές».