Skip to main content

Σκανδιναβικό ενδιαφέρον για την Ίντερ

Ο Φιλανδός επιχειρηματίας Τόμας Ζίλιακους ανακοίνωσε συμφωνίες 2,5 δις δολαρίων για επενδύσεις και οι «Νερατζούρι» βρίσκονται στο σχεδιασμό του.

Ο Τόμας Ζίλιακους επαναφέρει το ενδιαφέρον του για την Ίντερ. Ο Φιλανδός επιχειρηματίας ανακοίνωσε, μέσω δελτίο Τύπου, ότι υπέγραψε συμφωνίες ύψους 2,5 δισ. δολαρίων με στόχο, μεταξύ άλλων, να παρουσιάσει πρόταση αγοράς για τον σύλλογο των «Νερατζούρι».

«Η XXI Century Capital, η επενδυτική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Thomas Zilliacus Mobile Future Works, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της Ίντερ, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε συμφωνίες με επενδυτές για συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ που θα καταβληθούν σε επενδυτικά κεφάλαια, τα οποία δημιουργήθηκαν από την XXI Century Capital», αναφέρεται.

«Η XXI Century Capital έχει δηλώσει την πρόθεσή της να επενδύσει στους τομείς του ποδοσφαίρου, της μόδας και του real estate στην Ιταλία. Η εταιρεία θα εντείνει τις επενδύσεις με την ένεση αυτών των νέων κεφαλαίων».

«Περνάω μέρος του χρόνου στην Ιταλία. Αγαπώ τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της. Οι επενδυτικές συμφωνίες που μόλις υπογράψαμε μας επιτρέπουν να επιταχύνουμε τις επενδύσεις μας», δήλωσε ο Ζίλιακους.

«Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε μια προσφορά για την Ίντερ και στο άμεσο μέλλον σχεδιάζουμε να ανακοινώσουμε νέες επενδύσεις στον τομέα της μόδας και νέες πρωτοβουλίες στον τομέα των ακινήτων. Οι επενδύσεις στην Ιταλία θα αυξηθούν, καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε νέα συναρπαστικά έργα στην ιταλική μόδα, το ποδόσφαιρο και τα ακίνητα», κατέληξε.

naftemporiki.gr