Skip to main content

Νίκη από το… -19 για την ΑΕΚ στη Σαρδηνία

Η Ένωση νίκησε όλες τις αντιξοότητες που βρήκε στο παιχνίδι με την Σάσαρι και στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη, τη δεύτερη σε δύο αγώνες στο εφετινό BCL.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ μεγάλη νίκη με απίθανη ανατροπή σημείωσε η ΑΕΚ στην Ιταλία (Σαρδηνία) επί της Σάσαρι, καθώς αν και βρέθηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου να χάνει με διαφορά 19 πόντων, η κόρνα της λήξης τη βρήκε νικήτρια με 83-79, για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η επιτυχία προσλαμβάνει μεγαλύτερη διάσταση αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Χολ ήταν στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Κουζμίνσκας τραυματίστηκε και εξήλθε περί τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου και οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα υπέπεσαν σε 26 λάθη.

Την Ένωση οδήγησε στη δεύτερη νίκη της ο Ραντλ, που πήρε «φωτιά» στην τελευταία περίοδο και με 4 τρίποντα σε αυτό το διάστημα και συνολικά 18 πόντους, «σάλπισε» τη μεγάλη αντεπίθεση στους «κιτρινόμαυρους».

Ο άσος της ΑΕΚ παρέλαβε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα από τους ΜακΡέι (22 πόντοι, 8/8δ.) και Τίλμαν (20 πόντοι, 10/13δ.), οι οποίοι κράτησαν την Ένωση στο παιχνίδι όταν τίποτε δεν πήγαινε καλά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.