Skip to main content

Πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό

Τα «Καναρίνια» νίκησαν τον Βόλο και έφτασαν στους 6 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Μαγνησίας ουραγό στην κατάταξη.

«Έσπασε το ρόδι» ο Παναιτωλικός στο εφετινό πρωτάθλημα, που μετά από τρεις ισοπαλίες πανηγύρισε την πρώτη νίκη για την περίοδο 2023-24, επικρατώντας στο Αγρίνιο του απογοητευτικού φέτος Βόλου με 2-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Τα… κάστανα από τη φωτιά έβγαλαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των γηπεδούχων, Λιάβας και Ντουάρτε, στέλνοντας την ομάδα τους στους 6 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί παρέμειναν στους 2 και με παιχνίδι λιγότερο, εναντίον του Πανσερραϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα, όταν στο 21΄ ο Γάλλος μέσος Τρουιγιέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, στις καθυστερήσεις (45΄+2), με τον προωθημένο Λιάβα να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία Λούνα – Παπαδόπουλου στην μπαλιά του Μλάντεν και να γράφει το 1-0.

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο απειλητικός στο δεύτερο μισό και αφού έχασε ευκαιρίες με τον Χουάνπι στο 64΄ και τον Σενγέλια στο 74΄, έφτασε σε σκορ ασφαλείας στο 80΄, με τον Ντουάρτε να παίρνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Χουάνπι και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.