Τις υπηρεσίες του Τάσου Μπακασέτα θα στερηθεί η Τραμπζονσπόρ για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ενώ πιθανότατα και η Εθνική Ελλάδος δεν θα τον έχει στην διάθεσή της για το παιχνίδι με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου, στο φινάλε των ομιλών για τα προκριματικά του Euro 2024.
Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Ολλανδία με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και όπως ενημέρωσε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί:
«Δεν έχω συναντηθεί ακόμη με τον Μπακασέτα. Είχε έναν τραυματισμό. Θα έρθει την Δευτέρα το πρωί (στην Τουρκία). Έχει τον δικό του γιατρό, θα τον δει. Η θεραπεία του θα συνεχιστεί. Η διαδικασία της επανόδου του θα πάρει τέσσερις εβδομάδες»
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












