Skip to main content

Επίθεση Νεϊμάρ: «Εγώ κι ο Μέσι περάσαμε κόλαση στην Παρί»

«Εκείνος κι εγώ περάσαμε κόλαση», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το τι πήγε στραβά στη Γαλλία.

Σκληρός στάθηκε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ, δηλώνοντας ότι αυτός και ο πρώην συμπαίκτης του, Λιονέλ Μέσι, πέρασαν «κόλαση» στον γαλλικό σύλλογο.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από την βραζιλιάνικη πύλη Globoesporte για τη νίκη του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι, ο 31χρονος είπε ότι ήταν χαρούμενος για τον καλύτερο παίκτη της FIFA και ταυτόχρονα λυπημένος.

«Πήγε στον παράδεισο με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, κερδίζοντας τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Και με την Παρί πέρασε στην κόλαση», είπε ο Νεϊμάρ.

«Έχουμε περάσει από την κόλαση, αυτός κι εγώ», πρόσθεσε, χωρίς να μπει σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι πήγε λάθος, αλλά είπε ότι ο Μέσι δέχθηκε άδικη κριτική στο Παρίσι και δεν του άξιζε.

Πριν ο Μέσι μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για την Ίντερ Μαϊάμι το καλοκαίρι, αυτός κι ο Νεϊμάρ έπαιξαν μαζί για δύο σεζόν στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Οι δύο Νοτιοαμερικανοί επιθετικοί ήταν ήδη συμπαίκτες από το 2013 έως το 2017, όταν βρίσκονταν στην Ισπανία και στην Μπαρτσελόνα.

Ο «ψύλλος» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν ήθελε να φύγει από τους «Καταλανούς» και πως πέρασε δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Με το Μαϊάμι ο 36χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής κέρδισε τα πρώτα εννέα παιχνίδια του, σκοράροντας 11 γκολ και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Από την πλευρά του, ο Νεϊμάρ μετακόμισε στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πριν από μερικές εβδομάδες, για περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ.

naftemporiki.gr