Skip to main content

Η Νόριτς τιμώρησε τα λάθη του (κακού) Ολυμπιακού

Χωρίς φρεσκάδα κι ενέργεια, με έλλειψη ιδεών και παραγωγικό παιχνίδι, η πειραϊκή ομάδα ηττήθηκε 0-2 από τα «Καναρίνια» στο «Κάροου Ρόυντ», στον τελευταίο φιλικό της στη Βρετανία.

Με ήττα (0-2) από τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τους φιλικούς αγώνες του στη Βρετανία, στο μοναδικό παιχνίδι της εφετινής προετοιμασίας του που δεν σκόραρε.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν αγνώριστη επί τα χείρω συγκριτικά με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης στο «Άιμπροξ» της Γλασκόβης απέναντι στη Ρέιντζερς και ηττήθηκε δίκαια από τα «Καναρίνια», που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Championship.

Αν κάτι κρατά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού απ΄ αυτό το παιχνίδι είναι η πρώτη εμφάνιση του Νικολάς Φρέιρε, με τον Αργεντινό στόπερ να αντικαθιστά τον Ντόη, αλλά και η επάνοδος του Χουάνγκ μετά τον τραυματισμό του.

Να σημειωθεί επίσης ότι απόψε (19:40) οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας περιμένουν στην Αθήνα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Κένεντι, που θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα.

Η Νόριτς άνοιξε το σκορ στο 20΄, όταν σε μακρινό σουτ του Μακλίν η μπάλα βρήκε στον Μπουχαλάκη και άλλαξε πορεία, με τον Τζολάκη να μην μπορεί να αποσοβήσει το 1-0.

Η πρώτη ερυθρόλευκη απειλή καταγράφηκε στο 48ο λεπτό με ένα σουτ του Βρουσάι που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Άγγλοι διπλασίασαν ύστερα από ανεπίτρεπτο σφάλμα του Τζολάκη.

Σε εκτέλεση φάουλ του Σάρα ο τερματοφύλακας έχασε την εναέρια μονομαχία από τον Ντάφι, που δεν έκανε φάουλ και ο Σάρτζεντ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.