Skip to main content

Ο Μπάτλερ καλωσόρισε τον Μέσι στο Μαϊάμι

REUTERS/Gonzalo Fuentes

Το Μαϊάμι κινείται στους ρυθμούς της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι και ο Τζίμι Μπάτλερ μίλησε για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Το Μαϊάμι βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο μεγαλύτερος αθλητικός αστέρας της πόλης, μέχρι την έλευση του Pulga, καλωσόρισε τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ μίλησε για όσα θα προσφέρει η παρουσία του Μέσι στην περιοχή αλλά και για τον ενθουσιασμό του.

«Προφανώς θα κάνει καλό. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν υπηρετήσει το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου. Είμαι ενθουσιασμένος για την πόλη του Μαϊάμι, που θα έχουμε έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς εδώ.

Τώρα όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έρχονται στην πόλη για να τον δουν από κοντά. Δεν θα προσπαθήσω να τον προσεγγίσω, σίγουρα έχει χιλιάδες πράγματα να κάνει αυτή τη στιγμή.

Έρχεται εδώ για να κάνει κάτι ιδιαίτερο για την πόλη, κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Εξάλλου τον έχω ήδη γνωρίσει στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Μπάτλερ.