Skip to main content

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκέφτεται να αποσυρθεί

Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Το ισχυρίστηκε ρεπόρτερ του ESPN επικαλούμενος συζήτηση με τον «Βασιλιά», μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα εναντίον του Ντένβερ.

Μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς στα πλέι οφ του ΝΒΑ, στη Δυτική Περιφέρεια, με δράστη το Ντένβερ που «σκούπισε» τη σειρά των τελικών με 4-0, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αμφισβήτησε το αγωνιστικό μέλλον του.

Ένας ρεπόρτερ από το ESPN, τον αμερικανικό κολοσσό των μέσων αθλητικής ενημέρωσης, διέδωσε την είδηση ​​για πιθανή αποχώρηση του «LBJ», μετά από συνομιλία που είχε μαζί του, σε διάδρομο της «Crypto.com Arena» του Λος Άντζελες.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τζέιμς δεν είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Νάγκετς, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Θα δούμε τι θα γίνει… Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Έχω πολλά στο μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής. Προσωπικά, όταν πρόκειται για μπάσκετ, έχω πολλά στο μυαλό μου», απάντησε.

«Νομίζω ότι πήγε καλά, αν και δεν μου αρέσει να λέω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά γιατί δεν παίζω για τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση τίτλων σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου», πρόσθεσε.

«Δεν μου αρκεί απλώς να παίζω σε έναν τελικό πειφέρειας. Έχω παίξει σε αυτόν πολλές φορές. Και δεν είναι διασκεδαστικό για μένα να μην μπορώ να κάνω έναν τελικό πρωταθλήματος».

Ο «LBJ» έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Λέικερς, το τελευταίο εκ των οποίων είναι προαιρετικό. Ωστόσο, πάντα δήλωνε την επιθυμία του να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι 40 ετών, για να μπορεί να παίξει με ή εναντίον του μεγαλύτερου γιου του, Μπρόνι.