Skip to main content

Ανοιχτός στην προοπτική αποχώρησης από την Παρί ο Νεϊμάρ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μέχρι πριν λίγο, ο «Νέι» άρχισε να το σκέφτεται μετά τη δυσαρέσκεια των οπαδών στο πρόσωπό του και την κατάσταση στο εσωτερικό του συλλόγου.

Η αναμενόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι θα επιταχύνει αυτή του φίλου του Νεϊμάρ; Η Παρί Σεν Ζερμέν μάλλον δεν θα ήταν αντίθετη σε αυτή την ιδέα, αλλά τι γίνεται με τον ενδιαφερόμενο;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βραζιλιάνικο μέσο UOL Esporte, ο Βραζιλιάνος που μέχρι πρότινος ήταν αντίθετος σε αυτή την ιδέα και που έχει συμβόλαιο με την Παρί ως το 2027, θα ήταν πλέον ανοιχτός στο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, μένει να δούμε αν όλα τα μέρη είναι έτοιμα να κάνουν παραχωρήσεις: η ομάδα μειώνοντας τις απαιτήσεις της για το ποσό της μεταγραφής και ο Νεϊμάρ συμφωνώντας να μειώσει τον μισθό του για να διευκολυνθεί η μεταγραφή, εκτός εάν η συναλλαγή γίνει με τη μορφή δανεισμού, μια ιδέα που είχε ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί.

Μετά από ένα αξιοσημείωτο ξεκίνημα στη σεζόν, ο Νεϊμάρ δεν είχε την ίδια επιρροή όταν επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπέστη πάλι σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε αρκετούς μήνες συμμετοχής, μετά την άφιξή του στο Παρίσι από τα γήπεδα του Κατάρ.

Ενοχλημένοι οι οπαδοί της Παρί πήγαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη, ζητώντας του να φύγει. Ένα νέο επεισόδιο εντάσεων στη σχέση του με τους οπαδούς, που θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως έναυσμα.