Skip to main content

Για νίκη-πρόκριση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:45) την Φενέρμπαχτσε στο Game 4 της σειράς με στόχο να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στο Final 4 του Κάουνας.

Να επαναλάβει τον θρίαμβο της Τετάρτης και να πάρει από απόψε το εισιτήριο για το Final 4 του Κάουνας θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στη Πόλη. Η ομάδα του Πειραιά μετά την νίκη στο Game 3 έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο στο ΣΕΦ αλλά ιδανικά θα ήθελε να ολοκληρώσει την ”δουλειά” μέσα στην Ulker Arena.

«Το κίνητρο είναι μεγάλο, ο στόχος είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Θα ήθελα να χαμηλώσω λίγο τους τόνους και τις προσδοκίες. Η ομάδα μας όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τώρα και γενικά έχει φτάσει το ταβάνι της, παίζει συνέχεια στα όριά της, δεν είναι εύκολο. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι πάρα πολύ δύσκολο» δήλωσε ο προπονητής των ”ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το ματς θα αρχίσει στις 20.45 και θα το διευθύνουν οι Πουκλ, Πέρεζ και Ντιφαλά, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.