Skip to main content

Απαισιόδοξος για Μέσι πρώην αξιωματούχος της Μπαρτσελόνα

REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ο Χάουμε Γιοπίς θεωρεί όλη τη φημολογία περί επιστροφής του «ψύλλου» ως προπέτασμα καπνού για τα δραματικά προβλήματα της ομάδας.

Στο τέλος του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι βλέπει τον τελευταίο καιρό το όνομά του να συνδέεται πολύ με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, παρά τις αυξανόμενες φήμες γι΄ αυτό, ο Χάουμε Γιοπίς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του καταλανικού συλλόγου που παραιτήθηκε μετά την αποχώρηση του «ψύλλου» το καλοκαίρι του 2021, είναι απολύτως πεπεισμένος ότι ο Αργεντινός άσος δεν θα γυρίσει.

«Δεν θα επιστρέψει», διαβεβαίωσε σήμερα (1/5) ο Ισπανός μιλώντας στο Radio Marca. Για τον πρώην αξιωματούχο αυτή η υπόθεση αντιπροσωπεύει μόνο «άλλο ένα προπέτασμα καπνού» για να κρύψει τα «δραματικά» προβλήματα του συλλόγου.

Μένει να δούμε αν ο Γιοπίς, σε αντίθεση με τους σημερινούς ηγέτες της «Μπαρτσελόνα», μιλάει αντικειμενικά ή αν τα λόγια του μεταφέρουν μόνο την πικρία για τον τρόπο που οι Καταλανοί είχαν φερθεί στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Ιστορίας τους.

Ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι μετρά 28 παιχνίδια φέτος με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα Γαλλίας, 15 γκολ και άλλες τόσες ασίστ.